30 Nisan 2011 Cumartesi

Corniche

Surekli degisiyor, eskiden deniz kenarinda yurume, bisiklete binme yeri iken, son zamanlarda denizi kumla doldurup beach yaptilar. Ustune artik herkes bisiklet kiralayabiliyor, bazi canavarlar deli gibi kullandiklarindan sagina soluna bakmadan yuruyemez oldun, ve bazen cok tehlikeli olabiliyorlar. Sanki tek  acik hava spor yapma yerimiz burasi degilmis gibi ve yurumek icin bir cok insanin tek sansi degilmis gibi taksileri var simdi sisman ve tembel  yerli ve diger insanlari yuruyup yorulmasinlar diye arabalar ile tasiyorlar ve onlarda tehlikeli olmaya basladi yuruyen ve kosanlar insanlar icin.
Tek guzel tarafi 10 AED verip parali sahili kullanabiliyorsunuz, ne faydasi var, basi bos erkek giremiyor, family only, temiz ve guzel tentleri var ve parki Sena icin.
Manzaraya hayranim ve bazen kulagimi gurultuye tikayip manzaraya baktigimda guzel sehir burasi vesselam oluyorum icimi huzur kapliyor ama boyle berbat etmeye devam ederlerse burayida yok edecekler.
Tabiki sisman ve tembel halki icin spor alanini yemek yeme yerine donusturmeden olmazdi, bir suru restoran actilar, yine buyuk tanimis tekellesmis, ayni tad ve lezzetin oldugu bir cok magaza...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder