27 Eylül 2011 Salı

Dubai'de denenecek yeni yerler



Bencede Ottoman restaurant iyiydi.
Ben birde  Lalezar Jumeirah Zabeel Saray'i tavsiye ederim. Cok memnun kaldik. Hem servis hem yemekler superdi.



Jones the Grocer Sheikh Zayed ustunde,tam Times Square in karsi tarafinda yani Dubaiden Abu Dhabiye giderken solunuzda kaliyor yanda service road da. Bir de onun yaninda Crumbs diye biyer acildi o kadar sirin ve guzel bir yer,Sheakespeare i andiriyor ama daha yeni.


reem al bawadi, on the beach road , eski HSBC binasi
Bu arada tam Lime Tree nin yanina Turkish Village die bisey acilio bilen var mi nedir?



Bin Majid Beach resort was great.. it's in RAK.Bu RAK'ta bir otel, check it out
Her cumartesi sheikh zayed road daki Dubai Garden Center da saat 
9.30am - 1pm.arasi organik pazar kuruluyor.
gecen cumartesi ikincisi kuruldu.coluk cocuk tam senlik yeri oluyor :)
ayri ayri urunler degil de kutular satiyorlar.kucuk kutu iki kisilik 80drh.icinde sansina ne cikarsa,ama tamamen lokal,taze,organik,mis gibi kokuyor ! bizim kutuda roka,domates,biber ( uc renginden de ) minik feslegen agaci,biberiye dallari,uc bes kucuk acili biberlerden,patates,mantar,dort bes lime,7-8 adet salatalik vardi. 
gayet lezzetlilerdi,afiyetle yedik :)
buyuk kutu da 4 kisilik , ya 100 ya 120drh di.
insallah onumuzdeki aya evlere servise de baslayacaklarmis.Fakat kapiya kadar degil de bolgelere gore pick up point belirleyeceklermis,sen sip.internetten vereceksin,onlar da su gun su saatte pick up pointten al diye arayacaklarmis..ya da belli bir saat gun fixleyeceklermis..neyse uzerinde calisiyolarmis..
ilgilenenlere : www.ripeme.com 
yalniz erken gitmenizde fayda var.biz ilkinde 12 ye geliyodu saat gittik,butun kutular bitmisti..ilk bir saatte 200kutu satmislardi...
Bugun Dragon Mart'a gitmistik ve FA kapisindan girer girmez bir de ne gorelim, ortadaki standlarin birinde Turk urunler var. Ilk once aaa bak Turk kahvesi, sakizlisi da var, HaciBekir lokumlar, cezeryeler, helvalar, receller , Kafkas kestane sekeri, Gulluoglu baklava, pismaniye derken, bir de baktik Turkish Old Bazaar diye bir yer acilmis.  4-5 ay once acmislar. Cok da iyiymis isleri. Lokumluk, kahve fincani, sabun gibi hediyelik esyalar da var ama asil kestane sekeri falan beni gercekten heyecanlandirdi. 
Kahve de yapabilseydim size keske, ikram ederdim gibi kibarliklar da yapti, oradaki Kerim Bey. Bu arada Beko'nun Turk kahve makinasini (Arcelik'in var ya) da satiyorlarmis ancak su an o bitmis.
Haber vereyim istedim. Gecenlerde birileri Turk recel falan soruyordu. Bu arada baklava ve recellerin diyabetikler icin olanlari da var, bilginize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder