10 Ocak 2011 Pazartesi

Cocuklu Nilgun & Cocuksuz Nilgun Arasindaki 10 Fark


Cocuklu Nilgun ve cocuksuz Nilgun arasindaki 10 fark

1)     Gecenlerde arkadasim tanidigimiz bir ciftin 10 gunlugune Maldiv’lere gitigini soyledi. Cocuksuz Nilgun’un ilk soracagi sey ya da yorumu eskiden “vay be ne guzel bol bol tembellik edip yuzmusler ve sevismislerdir ustelik 10 gun basbasa kalabilecek kadar seviyorlar birbirlerini desene”olurken cocuklu Nilgun’un ilk tepkisi “vay be, cocugu o kadar sure kime birakmislar peki?” oldu
2)     Aaa burada cocuk oyun alani varmis, hic farketmemistim daha once…
3)     Ben sizden 38 beden isteyecegim ama siz bana 40’ ini getirin lutfen.
4)     Ha o mu? Tatli kadin ama ondan bize arkadas olmaz, iki tane cocugu var.Simdi ya iyi kadinda onun cocuklari Sena’ya gore fazla buyukler.
5)     Eskiden:Super, bizde toplaniyoruz o zaman ama Ayse’ yi cagirmayalim hic cocuk ziriltisi cekecek durumda degilim bu aksam.Simdi:Ay ne guzel anneler ve cocuklari gunu yapalim hem onlar eglensin hem biz
6)     Gece nasil uyudun? Cok iyidi valla, Kizim sadece 3 kere uyandi. Eskiden: Bir uyumusum sabah gozumu actigimda saat 12’ ye geliyordu.
7)     Eskiden desarj olmak icin dans etmeye gece disari cikardim, artik muzik dinleyip kizimin dans etmesini izlemek tum kotu enerjiyi uzerimden alir oldu.
8)     Hic bir konser, sinema gosterisi kizimin muzigi duydugu anda kendinisi dansa kaptirmasi kadar keyifli gelmez oldu.
9)     Eskiden sohbet konularimiz erkekler, tatiller, moda, yeni acilan mekanlar iken artik cocuguna ne yediriyorsun, hangi oyuncaklar zihin gelisimini olumlu etkiler, hangi okullar daha iyidir oldu.
10)  Eskiden dunyanin hangi uzak koselerine gidebilir, nerede safari, nerede dalis yapilir nerelere tirmanilir diye dusunurken, artik annemler neredeyse oraya tatile gidiyor oldum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder