21 Haziran 2011 Salı

Kaçırılmaması Gereken 6 Konser

Kaçırılmaması gereken 6 konser

1. Amy Winehouse: Biz hâlâ onun yurdumuza ayak basacağına inanamıyoruz ama o yarın akşam Maçka Küçükçiftlik Park'ta sahneye çıkıyor. Bu muhteşem ve acayip kadını canlı canlı görebilmek için sadece bir gününüz kaldı.
2. Bon Jovi: İşte efsane yeniden İstanbul'da. Buna yürek dayanır mı? Dayanmaz! Bu konser kaçar mı? Asla kaçmaz! Bon Jovi tam 18 yıl sonra 8 Temmuz'da Turk Telekom Arena'da.
3. Limp Bizkit - Travis ve Moby: Üçüncü sırada üçü bir arada. Peki nerede? Rock'n Coke İstanbul 2011'de. 16 Temmuz Cumartesi Limp Bizkit, 17 Temmuz Pazar Travis ve Moby'i izleyebilirsiniz. Yani kesinlikle izlemelisiniz.
4. James Blunt: Son yıllarda çıkmış en değerli sanatçılardan biri James Blunt, müthiş sesiyle 24 Haziran İstanbul Küçükçiftlik Park, 25 Haziran İzmir Arena'da.
5. Jamiroquai: Daha önce de izlemiştik ama yüz kere daha gelse yüz kere daha gideriz. Müziğin sihirbazı Jamiroquai 26 Haziran Pazar akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da.
6. Joss Stone: Aslında beş konser yazacaktım ama Joss Stone'u atlamak olmazdı. 18. İstanbul Caz Festivali için Türkiye'ye gelecek Joss Stone'un konseri 28 Temmuz Perşembe Santralistanbul Kıyı Amfi'de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder