29 Ocak 2016 Cuma

Hindistan

Bilgiler toplaniyor belki bir gun giderim

Kaloba Market-cok uzun bir market
Mukesh Albani'nin evi,  5 kisi 27 katta oturuyormus
Teneke mahallesi

Restaurants

The Table
Indigo
Social

Asagidakini uyesi oldugum grupta bir kadin yazmis ileride yardimci olur diye not ediyorum.

Baska bir kadinin tavsiyesiyle bu kisi de, ayni rehberi kullanmis.
Hindistan seyahatimiz icin Reena Zafar dan danismanlik aldik. 

Oncelikle kendisi tatilimiz oncesinde her an bizimle yakin temasta ve cok ilgiliydi. Vize surecimizden neler goturmemiz gerektigine, oradaki hava durumundan orada neyi nereden alinmasi gerektigi gibi bizim aklimiza dahi gelmeyen pek cok noktada bize yardimci oldu. 

Her zaman guler yuzlulugu ve 7/24 erisime acik haliyle hizmet sektoru gerekliliklerini cok iyi sekilde yerine getirdi. 

Butcemize gore tur program ve otelleri ve ucus planini ayarladi. 

Hindistan`a vardigimizda ise gittigimiz her sehirde o sehire ozel rehber + soforle seyahat ettik. Bu kisiler sayesinde her zaman plan dahilinde istedigimiz gibi gezdik. Hatta rehberler sagolsun gezdigimiz onemli yerlerde en guzel yerlerde fotograflarimizi cektiler. Hepsinin Ingilizcesi anlasilir seviyede iyiydi. 

Yemek konusuna gelince de bizim istegimize uygun yerlere yemege goturduler, ve buralarda hicbir sorun yasamadik. Hatta her gun Hint yemegi yedik, yalnizca bir gun hadi Pizza Hut a gidelim dedik ve esimin de benim de midelerimiz bozuldu.

Hindistan`la ilgili olarak kafalarimizdaki imaj burada da onlarla pek cok ortamda ic ice oldugumuz icin oldukca farkli olabilir, ama dogru yerleri dogru sekilde gezdiginizde cok etkileyici, sasirtici ve kultur olarak cok farkli bir yer. 

Yolunuz Hindistan ya da benzeri farkli destinasyonlara duser ve tur sirketi arayisi icerisine girerseniz Reena Zafar ve Travel Counsellors sirketini kesinlikle tavsiye ederim. 

Yukaridaki bilgilerinden telefon, whatsapp ya da mail yolu ile her zaman kendisine ulasabilir, asagidaki Facebook sayfasindan da bilgi alabilirsiniz. 

www.facebook.com/reenaztc http://www.facebook.com/reenaztc 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder