9 Mart 2012 Cuma

Sena Kuzucugum

Sena'm Caillou sarkisini soylemeyi cok seviyor, en sonunda That is me! demeyi cok seviyor, sanki konusmasi biraz daha iyi oldu, bugun havlu dedi mesela, bu kelimeyi kullandigini duymamistim, anliyordu da
Dady, I love you diyor, mumy I love you diyor cok tatli, sorrryyy diyor yanlis birsey yaptiginda,
where go? (nereye gittin anlaminda soruyor) hala tabi past tense falan hak getire ama bugun bir kac sey daha soyledi, ha I want play horse
I want to play with horse'da diyemiyor

Anne kizdi diyormus anneme

Bugun (12 Mart 2012) I want to stay with dady, I want to stay with mumy, no stay with Mesi diye isyan ediyordu, where is dady, nerdesin diyor, how many diyor, sayabiliyor, kac tane var diyorum bayagi sayiyor, yavrum bugun isyanlardaydi, sabah onu okula gotururken, baba nerde, anne baba benimle kalsin ofise gitmesinler diye isan ediyordu.

zamaninda yazmiyorum simdide aklima gelmiyor soyledikleri.

Lion King'i cok seviyor, sonra ama etkisinde kalip bize aslan gibi saldiriyor, penceleri ile, gecen Mesi 'ye yatagin bir ucundan diger ucuna atlayip bir saldirdi cok komikti, kesinlikle izlediklerinin etkisinde kaliyor ve galiba bazi filmleri erken seyrettiriyoruz.
Gecenlerdede 101 Dalmacyali'yi seyretti, begendi.

Goofy, Mickey Mouse, Dunald Duck ve sincap'lari (Chio and Dale) cok seviyor.

Batteniyesiyle oynayip, tirnaklari ile ses cikarmayi cok seviyor, gecen konusuyorduk Sarah ve oteki Amerikali arkadasi'da ayni seyi yaparmis ve Amerikali cocuklarin cogu yaparmis bunu.
Tirnaklarini kestigim zaman hemen kosup tirnaklari ile battanesiyle ses cikartabiliyor mu diye kosup deniyor, yapamayinca uzuluyor, surat dusuyor, anne diyip o guzel suratini uzatiyor uzuntuden:-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder