1 Ekim 2011 Cumartesi

Dubai'de cocuklar icin aktiviteler

-hayya club boggie babies
kidville (pek cok aktivite var ama olduka pahali) 



Little Explorers- Mirdif City Center
Magic Planet- Mirdif City Center
Kidzania-Dubai Mall
Stargate- Zabeel Park, kapali alaninda bir cok aktivite varmis, acik alanida varmis
Dolhinarium-Creek Park
SkiDubai
Al Ain Zoo
Atlantis Aquapark
Children City-Creek Park (icinde bilimsel aktiviteler varmis, ayrica kulturel yasamla ilgili baska bir bolum varmis ve tiyatrosu
http://www.childrencity.ae/CHCITY/Major/Home/

Atlantis otelin icinde cocuklarin bayilacagi turden dev akvaryumlar var LOST CHAMBERS var
Yine Atlantis Otel’de Dolphin Bay’ de yunuslar ile yuzebilirsiniz. Ama sadece izlemek isterseniz Dubai Dolphinarium`da yunuslarin gosterisine bilet alinabilir.
Mirdif deki FLYME etkinligine katilabilir ucma deneyimi yasayabilirsiniz. Ustelik fotograf ve video cekip DVDnizi hepiye ediyorlar.
Medinat Jumeirah yaninda WildWadi ve Atlantis icindeki aqua park
Islami eserler muzesi ve eski sehir (old town)da heritage village gibi cok harika olmayan ama genelde cocuklarin degisik buldugu yerlere de goturursun. Deira Creek de old Souq`da gezmeyi severler mi bilmem ama renkli ve bol fotograflik yerler.
medinat jumeirah oteli gezmek icin cok keyifli bir yer, kayikla icinde ufak bir gezi yapilabilir.
Onun disinda Autodrome`da araba yarisi yapilabilinir zira kucuk cocuklar icin olan bir bolumu var cocuk kartingi de buyuklar kadar eglenceli.
Bunun disinda Mall of the Emiratesden kalkan kirmizi otobusler ile sehrin gorulmesi gereken binalarini ustu acik otobus ile gezebilirsiniz.
Elbette Burj Khalifa’  nin tepesine cikip  - tavsiyem aksam bes seansini alin gun batimi cok guzel oluyor- tepesinden sehri seyre dalabilirsiniz. Gece ayni mekanin alisveris merkezi Dubai Mall`da dunyanin en buyuk su gosterisini seyredebilirsiniz.
Bu arada Dubai Mall`da iki guzel cocuk eglence merkezi var birincisi SEGAGATE ikincisi de KIDZANIA. Sega land adi Sega oyunlarin oldugu uzerinde yaris oyunlari eglenceli parkurlar olan kucuk bir park. Kidzania ise icerde doktorculuktan pilotluga uygulamali bir eglence cenneti.
Colde safari , otantik ve eglenceli gelebilir.
Mall of Emirates’te ski Dubai
Medinat Jumeirah’da tiyatra ve bazi ozel gosteriler oluyor
Ferrari World @ Abu Dhabi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder