14 Aralık 2013 Cumartesi

Sena 5 Yasinda

Askim bu sene dogumgunune doyamadi, iki parti yaptik bana gelmis, mom we can pretend that it is my birthday again? We can pretend there are lots of birthdays of me diye akil fikir veriyor.
Bugun EP'de Mesi ile otururken Filipinli bir kadin gelmis sormus: How old are you? Sena: 'Before 4 now I am 5' demis cok komik. Dogumgunun ne zaman demis, bilmiyorum Mesi'ye sor demis. Sonra Filipinli kadin dogumgunun gecmis senin o zaman demis, Sena da you can still buy me a present demis:-)

Dogumgununde Family Beach giris kapisindaki kadin sormus, bugun senin dogumgunun mu?
Sena yes it is my birthday, kadin sormus: can I come to your birthday?
Sena: yes but don't forget my present diye uyarmis

Sena'nin arkadasi Paul, dogumgunune gelmeyi cok istedi ama anlasmazliklar yuzunden annesinden kaynaklanan, gelemedi, gate 3 'e kadar gelmisler halbuki. Annesine : anne anlamiyorsun I have to go to her birthday party... Annesi: why? Because she has a boyfriend and I will lose her if I don't go to her party and then I will have to find another girlfriend for myself diye uzuluyormus.

Sonra hediyesini gonderdiler okulda vermisler. Paul'den... Paul Sena'yi cok begeniyor gorebiliyorum ama Senam da seviyor arkadasini. Uzuldu gelemedi diye.

Ertesi gun de Cairo hediyesini gondermis, Senamin aski...
Cok tatli bir davranis ve Senam cok mutlu oldu, gozlerinin ici parliyordu ve alabilecekleri en sirin hediyeyi almislar, tam bir kiz cocugu icin, muzik kutusu, acinca icinde danseden bir balerin.
Ben de onlari eve yemege cagirdim bakalim nasil gececek, Sena cok mutlu olcak orasi kesin.
Cairo bazen onunla oynamiyormus ve kizim cok uzuluyor, ah su erkekler!!!:-)

Sena'min ikinci dogumgunu de evde oldu, Seyf ve Maya geldi pasta kestik oynadilar, Senam hediyelerini almaya devam etti. Aksam Amal geldi oda hediyesini verdi askim bu sene gelemeyenlerden de aldi hediyelerini dogumgunune, hala daha bir iki yerden alacak hediyesi var. Hediyeleri de cok guzeldi tam istedigi seyler, arty seyler ve kitap, bol bol aldi. Birlikte cok basarili tshirt baski yaptik, sonra kaliplara alci koyup lady bug kelebek falan yaptik ve boyadik, kitaplari okuduk, ginger bred pijamasini cok sevdi, sticker kitabina bayildi...

23-December-2013

Cairo geldi bize ve Sena cok ama cok heyecanlandi sevindi, bekleyemedi, tum gun Mesi'ye sormus ne zaman gelecek diye, geldiklerinde de BIVIR BICIR hic durmadi his susmadi, cok mutluydu konustu durdu, herseyi gosterdi, Cairo'nun verdigi hediyeyi, kaplumbagasini, tum oyuncaklarini...
Once utangacti Cairo ve kiz kardesi Caroline ama sonra yemekten sonra acildilar ve Sena'nin enerjisine ayak uydurdular, cok eglendiler, anneside cok tatli biz de sohbet ettik bayagi, it was a fun night indeed. Senam onlar gittikten sonra  I wish he stayed here all the time, ne zaman gitcez i want to go to his house, I want to see him diye sayikladi iki gun:-( Cairo da megersem ondan 9 ay kucukmus, daha tam bir bebek. Kizim ask acisi mi cekiyor yoksa sadece arkadasini cok mu seviyor bilmiyorum ama Cairo onunla oynamayinca cok uzuluyor... Okular acilsada oynasinlar beraber.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder