23 Kasım 2013 Cumartesi

Korean Week

Korean Week in Abu Dhabi 20-21-22-23 Kasim 2013

Yine harika bir Korean week gecirdik, bu adamlarin festivali yada her ne ise adi cok ama cok zevkli geciyor, son dort yildir her sene bir kac gun etkinlikler oluyor cok keyifli gosteriler (non verbal), food tasting, muzik ve film gosterileri oluyor. Gercekten her sene cok begendigim harika gosterileri oluyor, bu adamlar bu isi iyi biliyorlar. Mr G. bir ara Korean elciligine danismanlik yaptigi icin tum elcilikte iyi taniniyor ve her sene davet edilir. UAE ve Korea ulkeleri arasinda bir is anlasmasi yapildigi icin onlarda bu iki ulke arasindaki dostluga onem veriyorlar ve bu nedenle bu tur aktivitelerde bulunuyorlar ve gercekten de bunun icin- dostlugun ilerlemesi icin- cok caba da bulunuyorlar, hatta elcilik davetinde bir local ile tanistim, adamin isi Korean-Emirati iliskilerinden sorumlu. Tanistigim en tatli sevimli yerlilerden biri idi, kesinlikle Korea'lilar gibi caliskan, durust, muhafazakar, gelenekci ve hassas bir halk icin iyi secilmis biri.
Yemekler cok lezzetli zaten, Bibimbap ve Kimchi benim favorilerim.
Dans ve muzik gosterisi
Mutfak gosterisi- Mutfak ile bir alip veremedikleri var izledigim iki muhtesem gosteride mutfak arac gereclerini iceriyordu.
national dress'lerine de bayiliyorum kadinlarin ama guzel traditional olani cok pahaliymis, soyle bana hediye getirsenize diyecek birsey degil yani. Mr Ji yine ordaydi ve bu senenin kazanimi tatli Caroline oldu, Korea'li oda ve NBAD'de calisiyor ama Ingilizcesi cok iyi. 
Kadinlari da cok tatli, hem utangac ama sicak kanli ayni zamanda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder