13 Kasım 2015 Cuma

Kasim Ayi Tarifleri


Isin kolayina kactim ama bu ayda, calismalarim devam edecektir


Kale chips

3 degisik sos ile yapabilirsiniz
Yapraklari kabugundan ayir ortadaki kalin kismi cikart at, sadece yapraklari kalsin, buyuk parcalara ayir
1.     Sos –Acili
2tbs chili powder
¼ cup paprika
2tbs brown sugar
1tbsp garlic powder
1tbs salt
½ tbs dry mustard
Bu malzemeleri karistir, sonra kale ustune dok karistir ve bir tepsiye koy altina kagitda koy yanmaz yapismayan yagli kagitlardan ,uzerine kaleler ve spray yag ile yag koy ustune ve firina at 200 derecede 6-8 dakika pisir


2.     Salt and vinegar

2tbs vinegar
1tbs olive oil
Karistir kale ustune dok

3.     Onion and sour cream sos
1/3 cup macadamia nuts
½ onion
½ tbsp salt
3tbsp lemon juice
½ cup water

Hespini blenderdan gecir ve kale icinde karistir ve firina ver

Ici ispanakli peynirli enginarla doldurulmus ekmek
Bir paket cream cheese-krm peignoir
Rendelenmis Mozerella peyniri
Ispanak
Artichoke hearts
Garlic powder, ben taze sarimsak ezip koydum
biraz tuz-unuttum koymayi ama hic tuzsuz olmadi
Karistir iyice ezip
Uzun bir ekmegi kes icini cikart ve bu karisimi icine koy
Sonra daha ince dilemlere kes ekmekleri
Firinin icindeki tepsinin altina aliminyum folyo yerlestirdikten sonra ekmekleri koy yan yana dizilmis sekilde ve ustune su karisimi sur
Melted butter
Garlic
Parsley
Sonra aliminyum folyo katla ve firina ver 20 dakika pisir
Cikart ustune biraz daha parsley dok ve servis et sicak sicak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder