26 Nisan 2014 Cumartesi

Cherry Blossoms

Cherry Blossoms in Washington D.C.

Muhtesem bir sey, gercekten abarttiklari kadar, festivalini yapacak ve en cok turist cektigigi zaman olmasi hic mi hic abarti degilmis.
Yanliz 3 en fazla 4 gunluk bir olay oldugunu hemen belirtmeliyim zira zavalli kocam goremeden bittiler cicekler uctu gitti o guzelim bembeyaz muhtesem cicekler bir anda dokuldu yada renkleri degisti.

Biz de ne sansliymisiz ki tam da cherry blossom zamaninda gitmisiz.
Neyseki iki kez gidebildik National Mall civarinda nehir etrafini doldurmus her bir karesi ayri bir guzel olan muhtesem manzarali kocaman mis gibi yesil temiz alanda yuruduk kizimla. Piknik yapmak kismet olmadi, orada tum gun gecirmek isterdim, kosanlar, bisiklete binenler, oturanlar, dans edenler hersey herkes vardi

Japonlar hediye etmis bilmem kac tane agac, onlarin sayesinde hep Japonya'da gormek istedigim blossom zamanini Washington'da gordum. 

Bir suru muze gezdik ve hepsi bedavaydi (spy museum, madame Tussauds  gibi bazi parali muzelerde vardi ama hem Sena'ya uygun degildi hem de kimse tavsiye etmedi gitmedim o yuzden)

Washington D.C. galiba en cok yerli turist ceken sehir ayni zamanda o yuzden Easter break 'de ustune gelince bayagi kalabalikti ama bunaltmadi hic yinede...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder