25 Aralık 2010 Cumartesi

Sena'nin Katildigi Ilk Dogum Gunu Partileri

Fay'in kizi Olivia'nin dogumgunu partisi Sena'nin ilk dogumgunu partisi oldugu icin bizim icin onemli ve anlamliydi. Calisan bir anne olarak her ne kadar partinin sonuna yetisip cocuklari kacirmis olsakta yinede guzeldi.
Oncelikle Fay sayesinde nasil parti hazirlanir, nelere dikkat edilir, bu isin adabini ogrendim acemi bir anne olarak.
Mesela parti sonunda cocuklara kucuk hediyeler dagitilmasi gerektigini, masanin guzel bir cicekle suslemenin ve masayi yine ayni sekilde suslemenin nasil fark yarattigini ondan gordum. Daha once bu tur seylere hep uzak duran biri olarak biraz adap ve kurallari ogrenmem cok iyi oldu. Sonra parti sonunda cocuklara balon dagitmanin onlari nasil sevindirdigini...
Bu yuzden ve esimin sayesinde de ilk dogum gunu partimiz gayet basarili gecti.
Ikincisinde her ne kadar balon almak icin gece 11'lere kadar ayakta kalsamda cocuklara dagitmayi gun sonunda unuttuk!!

Ikinci dogumgunu partisi Rafe'in partisiydi, oda keyifliydi.

Ucuncusu Rigda'nin cocuklarininkiydi, berbatti, Mac Donalds'ta dogumgunu parti fikri bence cok kotu ve cocuklara fast food rezaleti ile yakindan tanistirmak icin daha iyi bir neden olamaz. Ustune gordugum en yaramaz cocuklar orada toplanmisti zaten cogu cok buyuktu Sena'dan.Yarim saat sonra Sena'yi bahane ederek kactik, eee cocuklar ne gunler icin nede olsa:)

Alice'nin corniche beachteki partisi cok keyifliydi. Mekan harika

Aliye'nin dogumgunu partisde fena degildi parkta oldu.

Sonra Bora'nin partisine gittik ve ondan sonra Max'inkine

En son Sena'nin sinifindaki Isabel ve Helana'nin yine corniche- beachteki partisine gittik, bir suru cinli cocuk vardi ama cogu mix.

Hepsi de basarili partilerdi ve hem ben hem de Sena cok eglendi.

Bora'nin partisinin de ayri bir onemi var bizim icin, birlikte egleniyorlar ve ayni yasta olduklari icin Duygu da bende birlikte daha fazla vakit gecirmeleri icin caba sarf ediyoruz. Kavga etmedikleri ve eglendikleri icin birlikte, hosumuza gidiyor.

Elele yurumuslukleri bile varki bu buyuk bir basari Sena gibi sarilmayi, opulmeyi, dokunulmayi sevmeyen bir cocuk icin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder