25 Aralık 2010 Cumartesi

First Korean Film Festival 18-20 Aralik 2010

Uc gun suren festivalde hem Korea yemeklerini hem de filmleri ile kulturlerini ve geleneklerini tanitma amacli bu festival gayet keyifliydi, yemekler cok guzeldi ilk kez Emirarest Palace'da duzenlenen U.A.E Korea iki ulke arasindaki iliskilerin 30.yili kutlamasindaki gecede yediklerimden cok daha iyiydi. O zaman bir daha Korea yemegi yemesem olmem karari almistim:)

Ayrica ilk gunku Old Partner adli filmin tamamini arkadasim Samia yuzunden seyredemesemde daha sonra izledigim iki film harikaydi.

Biri Korea yemeklerini anlatan bir film idi, ikinciside sakatligi yuzunden agirlik kaldiramayan ve haltercilik kariyeri kotu bir sekilde sona eren bir sporcunun genc kadin ogrencilere kocluk deneyimini anlatiyor, oda gayet guzeldi.

Tek kotu tarafi uc gun ust uste yapilan iki kisilik business class Etihad ucak biletlerini tum caba ve ugraslarima ragmem kazanamam olmasi idi, gercekten cok istedim kazanmayi. Ozellikle Cenevre'ye business class ucus deneyimimden sonra Korea' yi gormek o kadar umurumda degildi ancak business class'ta 10 saat ucma keyfini yasamayi cok istedim. Etihad'in business class ucusu gercekten muhtesem oluyor. Hayatimda ilk defa ucak yolculugum bitsin diye yalvarmadim ve cok cabuk gecmisti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder