10 Aralık 2016 Cumartesi

Kizim 8 Yasinda

Yavrucum annesinin 40.yasinin kaderini yasadi bu sene, dogumgununun cogunu ucakta gecirdi, bir kismini Avrupa'da kalan kismini da Abu Dhabi'de gecirdi. Bir gun once Ispanya'daydi, bir hafta oradaydik, muze ve degisik sehirler ve turistik yerleri gezdik. Otelimizin yeri muhtesemdi, her yere yakindi. Carles'in kiz arkadasinin cocuklari ile cok iyi anlasti cok eglendi, aksam yemegi boyunca bicir bicir konustu, cok memnundu.
Donuste havaalaninda grev vardi yerler tuvaletler les gibiydi cop yigini olmustu her yer, eyseki ucagimiz vaktinde kalkti, temizlik iscileri yapiyormus grevi sadece.
Sabah Amsterdam'da erkenden kalktik kahvaltimizi yaptik guzel otelimizde sonra havaalanina gittik, kizim cok heyecanli ve mutluydu hic uyumadi film izledi oyun oynadi tum yolculuk boyunca, sonra KLM cabin crew ona hediyelerini verdiler, yemegini yedi, aksam AD'ye geldik, Goksen'le karsilastik havaalaninda , feci bir taksi sirasi vardi bizi onlar eve getirdiler denk geldi cok iyi oldu, eve geldik EP'de muhtesem bir havai fisek gosterisi basladi, kizima ozeldi sanki, 20 dakika falan surdu herhalde. Bakicisi supriz yapmis fotograflarini print etmis , balonlarla yatagini suslemis, hediyeler almis, onlarla ugrasti, dedesi ve anneannesi ile konustu skype'ta, banyosunu yapti, heyecanli mutlu yatagina gitti ama heyecandan mi jet lag mi oldu uyumak bilmedi en son babasi yanina gitti ancak oyle uyuyabildi. Boylece bir dogumgunu daha gecti. Ertesi gun okulunu arkadaslarini cok ozlemisti yorgun uykulu gitti ucarak ama. Sali gunu de (6 Aralik) sinifinda pasta kestik arkadaslari ile, 23 Aralikta tum Al Azem ailesi ile kutlayacak, Ocak ayinda da kiz sinif arkadaslari ile kutlamak istiyor ama acikcasi onu atlatabilirsek cok sevinecegim. Bir tek sinifdan Adam gelebiliyor erkeklerden. Onu cok seviyor.
Amsterdam'da sabahin korunde kalktik hava hala karanlikti, Senam "biz kahvaltiya mi iniyoruz aksam yemege mi? 'diye sordu cok tatliydi. Uyku sersemi ama espri anlayisi yerinde.
Nice mutlu harika yillara askim. Cok iyi bir cocuksun, kaderin de senin gibi guzel olsun.

2 yorum:

  1. Cocuk büyüdükçe seyahat kolaylaşıyor mu sizce? Benimde 2 yaşında bi oğlum var.Seyahat etmek bazen sıkıntı oluyor.Biraz büyüse rahatlıyacaz diye bi düşüncedeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle buyudukce daha kolaylasiyor, 2 yasin guzelligi arabasinda durdugu muddetce rahatca yuruyebilirsiniz oda uyuyup dinlenebilir arada, yemek konusu oemli birdr herseyi yiyen cocukla hayat daha kolay:-)

    YanıtlaSil